• standaard

Wij gaan weer open!

Lieve leden van Sportschool Groenlo,

Yesssss, vanaf volgende week woensdag 1 juli mogen wij ook binnen weer sporten!
Wat hebben wij jullie gemist! We kunnen dan ook niet wachten om jullie  te mogen ontvangen in onze club. Uiteraard gaan wij weer volop draaien, maar wel volgens de hygiëneregels van het RIVM.
Als team zijn wij hard bezig om de sportschool  volgens het protocol van NL Actief in orde te maken zodat jullie veilig, verantwoord en met veel plezier kunnen komen sporten.

Verder zijn er een aantal aanpassingen/ wijzigingen. Wij willen jullie dan ook vragen dit nieuws zorgvuldig door te lezen zodat je goed op de hoogte bent van de gang van zaken binnen onze club wanneer je komt sporten.

Reserveren:

Reserveren is verplicht voor zowel de fitness als de groepslessen . Dit kan m.b.v. de Sportivity app. Om deze app te installeren heb je een link nodig die wij jou kunnen toesturen. Wil je deze link aanvragen, ondervind je problemen met het installeren van deze app of heb je andere vragen mail ons dan gerust:

info@sportschoolgroenlo.nl

Lesrooster

Via onderstaande link zie je ons lesrooster .

https://www.sportschoolgroenlo.nl/groepslessen/rooster/

Gezien ook de positieve reacties, zullen wij voorlopig de lessen buiten blijven verzorgen.

Bezoekersregistratie:

Voordat je komt sporten kom je je aanmelden zoals je gewend bent met je pas. Voor buiten lessen op andere locatie(s) zullen wij de registratie automatisch verwerken.

Hygiëne protocol

Bij de entree staat een desinfectiezuil. Iedereen die binnenkomt desinfecteert eerst zijn handen. Wij  verwachten van onze leden dat iedereen zijn/haar  verantwoording draagt hieromtrent en verzoeken jullie vriendelijk het sportmateriaal zelf schoon te maken na het gebruik. Op deze manier dragen we samen zorg voor de mogelijkheid om weer als vanouds te kunnen sporten. Wij hebben op meerdere plaatsen hygiënezones gecreëerd, waar je je gebruikte materiaal schoon kunt maken. De kleedkamers ( m.u.v. de douches ) en de toiletten mogen weer gebruikt worden.
Wij houden ons allen nog steeds aan de  1,5 meter regel. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de algemene regels die gelden binnen sportscholen.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport
https://www.nlactief.nl/wp-content/uploads/2020/06/20-06-2020-NL-Actief-Protocol-Verantwoord-Sporten.pdf

Openingstijden

Gedurende de zomermaanden Juli en augustus hanteren wij gewijzigde openingstijden, dit om de veiligheid van onze sporters te waarborgen.

Openingstijden vanaf 1 juli:  

https://www.sportschoolgroenlo.nl/algemeen/openingstijden/

Koffiehoek

De koffiehoek blijft voorlopig gesloten voor onze leden. Wij vragen jullie begrip hiervoor. De kluisjes zijn wel beschikbaar.

Zonnebank

Er kan voorlopig geen gebruik worden gemaakt van de zonnebank.

Compensatieregeling

De keuzes die jullie hebben gemaakt aangaande de compensatieregeling zullen met ingang van 1 augustus worden verwerkt.

Wij zetten op dit moment de laatste puntjes op de i en kunnen niet wachten jullie volgende week weer te mogen verwelkomen!

 

Met sportieve groet,

Team Sportschool Groenlo

 


Nieuws

  • Nieuwsbrief januari 2021

    Lieve leden, Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag ...

    Lees meer
  • Corona nieuws

    Lieve leden,   Helaas is dinsdagavond het ondenkbare werkelijkhei...

    Lees meer
Meer nieuws