• standaard

Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Middels deze weg willen wij graag aan jullie bekend maken dat Sportschool Groenlo per 1 maart 2019 is overgenomen.
De nieuwe uitbater is Stephan Rayer, een doorgewinterde sport-, en fysiotherapie deskundige. Komend uit het westen brengt hij een verfrissende, vernieuwende wind met zich mee. Sportschool Groenlo wordt in een nieuw, exclusief en modern jasje gestoken.
Met nieuwe apparatuur, nieuwe trainingsmethoden en een koffiecorner waar exclusieve dranken te verkrijgen zijn. Zowel qua inspanning als ontspanning zal het de leden van Sportschool Groenlo aan niets ontbreken.
Daarnaast zal sportschool Groenlo 24/7 geopend zijn. Door deze (en vele andere) verbeteringen zal Sportschool Groenlo qua level niet onderdoen aan de sportscholen die andere (grote) Nederlandse steden rijk zijn.

Omdat Stephan een maatschappelijk betrokken persoon is, heeft hij besloten een goed doel in de omgeving te steunen, door aan het eind van het jaar een deel van de omzet te doneren. Concreet betekend dit dat de leden van Sportschool Groenlo goede doelen (die actief zijn in Groenlo) mogen aanmerken als kanshebbers voor deze steun. 
Vervolgens krijgt iedereen de kans om te stemmen en zal het goede doel met de meeste stemmen een financiële steun ontvangen van Sportschool Groenlo. 

De sportschool is naar verwachting in Juli 2019 helemaal vernieuwd en verbeterd, tot die tijd blijven wij gewoon geopend zodat er geen sportieve en/of sociale verliezen worden geleden door onze leden.

 

     Stephan Rayer                   

                                     

Nieuws

  • Nieuw jaar, nieuwe kansen!

    Nieuw jaar, nieuwe kansen! Middels deze weg willen wij graag aan jullie be...

    Lees meer
  • NIEUW: studententarief bij Sportschool Groenlo

    Ben je student? Profiteer dan nu van het studententarief en krijg per maand 1...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.