• standaard

Lesinformatie

Power HIT

Een groepsfitnessprogramma dat is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden.                                                                                                                                                                                                                  De workout bedraagt 30 minuten waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind, onder begeleiding van een instructeur, met behulp van een barbell. De gewichtskeuze bepaalt de deelnemer zelf.

Core

Gedurende 30 minuten, zes verschillende tracks., train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het versteviging en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht  verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

Zumba

Zumba is een fitness workout met danspassen op Latijs-Amerikaanse muziek.

De kracht van zumba?

Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs op hiphop muziek is elke zumba-les één groot feest. Je wordt er niet alleen vrolijk van, je werkt ook nog eens de nodige kilootjes weg! Dat er tijdens de les behoorlijk wat calorieën worden verbrand, merk je nauwelijks, omdat het een echte fun les is. Binnen een paar weken merk je al verbetering bij je taille en dijbenen.

Voor wie is zumba?

Zumba is makkelijk te volgen, bevat geen ingewikkelde danspasjes en is dus voor iedereen geschikt!

Yoga

Is de work out die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.
Onderdelen zijn flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie.

Dit is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

S-Dance

S-Dance is de perfecte groepsles om helemaal in shape te komen. Met eenvoudige maar leuke dansmoves werk je actief aan je conditie. Je krijgt niet alleen de gelegenheid om de dance moves te perfectioneren, maar de combinaties van zowel intensieve als herstel tracks zorgt ervoor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent. S-Dance is voor iedereen te volgen. Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is. Je instructeur leert je de basis choreografie en coacht je door elk nieuw pasje. Kortom: je kunt er zoveel uitdaging en styling in brengen als je zelf wilt!

Body Guide Training/Bootcamp

Is een effectief trainingsprogramma gecreëerd door een Australische fitgirl.
Een hoge intensieve training waarbij je mega veel calorieën verbrand. 
Je hele lichaam wordt hard aangepakt, bij deze training adviseren we je om voor/na foto’s te maken want het resultaat is verbluffend. Durf jij de uitdaging aan???

Cycle

De indoor cycling workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk.

Nieuws

  • Begin met jouw goede voornemens bij Sportschool Groenlo

    Begin het jaar bij Sportcentrum Groenlo. Geef je Goede Voornemens een kicksta...

    Lees meer
  • Begin met jouw goede voornemens bij Sportschool Groenlo

    Begin het jaar bij Sportcentrum Groenlo. Geef je Goede Voornemens een kicksta...

    Lees meer
Meer nieuws