• standaard

Lesinformatie van Sportschool Groenlo

 

 

Box-Fit (Nieuw)

 

Wat is Box–Fit?

BOX – FIT is een workout op basis van boksen, stootcombinaties en fysiek bezig zijn. Een deel van de les draag je bokshandschoenen en werk je aan stootcombinaties en het andere deel ligt de nadruk op het versterken van je fysieke ontwikkeling, zoals rompversteviging. Het gaat bij BOX-FIT om de fysieke inspanning en plezier.

De les wordt gegeven door Faisal, hij heeft jaren ervaring met kickboksen en fitness.

Voor wie is Box-Fit?

Voor iedereen! Voor zowel man als vrouw, jong of oud, fit of starter. Onafhankelijk van jouw trainingsniveau kun je meedoen aan de trainingen. Doordat er met eigen lichaamsgewicht getraind wordt, is de training voor iedereen uitdagend.

 

 

Power X-press

Een groepsfitnessprogramma dat is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden. De workout bedraagt 30 minuten waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind, onder begeleiding van een instructeur, met behulp van een barbell. De gewichtskeuze bepaalt de deelnemer zelf.

 

Core/BBB

Gedurende 30 minuten, zes verschillende tracks., train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het versteviging en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht  verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

 

Zumba

Zumba is een fitness workout met danspassen op Latijs-Amerikaanse muziek.

De kracht van zumba?

Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs op hiphop muziek is elke zumba-les één groot feest. Je wordt er niet alleen vrolijk van, je werkt ook nog eens de nodige kilootjes weg! Dat er tijdens de les behoorlijk wat calorieën worden verbrand, merk je nauwelijks, omdat het een echte fun les is. Binnen een paar weken merk je al verbetering bij je taille en dijbenen.

Voor wie is zumba?

Zumba is makkelijk te volgen, bevat geen ingewikkelde danspasjes en is dus voor iedereen geschikt!

 

Yoga

Is de work out die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.
Onderdelen zijn flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie.

Dit is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 

BBB+

Een training gericht op de buik, benen en billen. Je zult flink aan de bak gaan op motiverende muziek. Iedere les zal er weer net iets anders uitzien. Dit maakt het afwisselend en nooit saai!

 

Cycle

De indoor cycling workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk.

(Ook virtueel aangeboden)

 

Sportschool Groenlo in Groenlo is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij Sportschool Groenlo ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

 

Nieuws

  • Succesverhaal van Rick van Koot

    Vanuit Body@Work   "Mijn naam is Rick van Koot geboren en get...

    Lees meer
  • NIEUW: studententarief bij Sportschool Groenlo

    Ben je student? Profiteer dan nu van het studententarief en krijg per maand 1...

    Lees meer
Meer nieuws