• standaard

Informatie

Fysiotherapie “VersGras”  in Groenlo.

Sinds ruim een jaar heeft fysio- en manuele therapie  VersGras een vestiging in Groenlo. Wij zijn met twee behandelkamers gelokaliseerd in de sportschool Groenlo. Hierdoor zijn we nagenoeg alle dagen met 1 of 2 collega’s aanwezig. Je ziet ons dan ook geregeld door de sportschool lopen.

Op deze locatie hebben we meerdere behandel- en therapie mogelijkheden. Hierbij kan gedacht worden aan de reguliere fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie en dry needling.  Sinds kort hebben we ook de behandelmogelijkheden voor gefocusseerde shockwave en echografie. Maar het grootste voordeel is de laagdrempeligheid.

Deze laagdrempeligheid komt doordat wij ook geregeld met patiënten oefenen in de sportschool. We lopen hier dus vaak rond en zijn dan natuurlijk aanspreekbaar voor vragen of informatie. Daarnaast streven we naar een goede samenwerking met de collega’s van de sportschool. Op deze manier hopen we dat onze patiënten ook in de toekomst veilig en klachtenvrij kunnen sporten. Maar we denken ook graag mee in de sportprogramma’s van de klanten van de sportschool. Hierdoor hopen we dat voor iedereen het sporten en bewegen mogelijk blijft en met plezier gedaan kan worden.

Omdat we in deze unieke locatie zitten hebben we ook een aantal specifieke programma’s die alleen mogelijk zijn (tot op heden) in Groenlo. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan de kniegroepen. Deze groepen zijn meerdere keren per week. Tijdens deze lessen wordt aandacht gegeven aan herstel en preventie van knieklachten onder begeleiding van onze sportfysiotherapeut. Hierdoor worden de oefeningen specifiek afgesteld op u klacht en/of mogelijkheden.

Ook hebben we in Groenlo het zwangerfit® programma. Tijdens dit programma wordt op een gezellige, ontspannen maar actieve manier alles aangeleerd wat nodig is tijdens de bevalling en de periode erna. Waarbij de lessen worden begeleidt door de bekkenfysiotherapeut. Hierdoor kunnen de lessen aangepast worden naar het niveau van de deelnemer. Zo kun je dus zelfs bij klachten en de verschillende stadia van zwangerschap deelnemen aan dat programma.

Ofwel onze locatie Groenlo biedt verschillende mogelijkheden. Op basis van de aanmelding proberen wij u altijd in te plannen bij de collega met meeste expertise van u klacht. Als team leveren we graag goede en effectieve zorg. Schroom dus niet om ons een aan te spreken, informatie in te winnen of u aan te melden voor een behandeling.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@versgras.com, te bellen naar 0544-760600 of een aanmeldingsformulier in te vullen (koffietafel).

Graag tot ziens,

Team VersGras

Nieuws

  • Nieuw jaar, nieuwe kansen!

    Nieuw jaar, nieuwe kansen! Middels deze weg willen wij graag aan jullie be...

    Lees meer
  • NIEUW: studententarief bij Sportschool Groenlo

    Ben je student? Profiteer dan nu van het studententarief en krijg per maand 1...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.