• standaard

Compensatie regeling

Beste Leden,

We hebben vele vragen gekregen naar aanleiding van de nieuwsbrieven en compensatieregelingen. Deze hebben wij getracht zo duidelijk mogelijk te beantwoorden, echter we merken dat er nog onduidelijkheid heerst.
Daarom nogmaals de voorstellen met de beweegredenen van deze keuzes.

Het kan u niet ontgaan zijn; sinds 16 maart hebben wij -met pijn in ons hart- onze deuren moeten sluiten. Een noodzakelijke overheidsmaatregel met grote gevolgen voor ons, maar ook voor u. Juist in een periode dat een gezonde leefstijl en weerstand essentieel is, kunnen wij u daarin niet op de juiste manier ondersteunen. Dat spijt ons zeer! We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Deze situatie zal veel vragen oproepen. Met dit bericht hopen wij de meest essentiële vragen te beantwoorden.

Blijft Sportschool Groenlo incasseren?

Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijd, het antwoord daarop is ja. Als Sportschool Groenlo nu stopt met incasseren kunnen wij geen lonen en vaste kosten meer betalen en is het snel gedaan met uw sportschool en uw favoriete trainer. Daarom hebben wij besloten om te blijven incasseren.

Heb ik dan recht op compensatie?

Ook weer een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijd, het antwoord is ja. Dit vraagt om een uitleg:

Sportschool Groenlo gaat zijn leden compenseren, als lid krijgt u voor elke maand dat wij incasseren en u niet kunt sporten een eenmalige compensatieregeling naar keuze. Deze compensatieregelingen zijn als volgt:

Optie 1: De volledige (100%) restitutie van de contributies die worden geïncasseerd gedurende de tijd dat de sportschool dicht moet blijven. Wij zullen het volledige bedrag compenseren in de 10 maanden nadat wij weer open mogen. 10 % korting per maand op het huidige abonnement.

Optie 2: Restitutie van 50% van de contributies die worden geïncasseerd gedurende de tijd dat de sportschool dicht moet blijven. Wij zullen het volledige bedrag compenseren in de 5 maanden nadat wij weer open mogen. 10 % korting per maand op het huidige abonnement.

Optie 3: 4 weken Personal training en voedingsprogramma traject t.w.v. €99.00 helemaal GRATIS

De duur dat u niet kunt sporten door het Corona Virus verlengen wij met deze periode aan uw huidige contractsduur.

U kunt ons mailen naar info@sportschoolgroenlo.nl welke voorkeur u wenst of het onderstaande formulier invullen. Bij geen reactie zullen wij optie 2 hanteren.

Vervallen alle eerder genoemde compensatieregelingen?

Ja dat klopt! We hebben gemerkt dat het heeft geleid tot extra vragen en zelfs irritaties onder u als lid. Dit is zeker niet de bedoeling geweest en dit willen wij voorkomen vandaar de nieuwe regelingen.

Hopende u in deze tijden toch nog u te kunnen voorzien in uw gezondheid.

Sterkte van ons en een hele sportieve groet!
 

Compensatie formulier

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Wij gaan weer open!

  Lieve leden van Sportschool Groenlo, Yesssss, vanaf volgende week woensdag...

  Lees meer
 • Uitbreiding outdoor trainingen

  Lieve leden, in moeilijke tijden leer je je echte vrienden kennen zegt men...

  Lees meer
Meer nieuws